Sari la conținut

Un braşovean e hotărât să schimbe legea asociaţiilor de proprietari

un-brasovean-e-hotarat-sa-schimbe-legea-asociatiilor-de-proprietari

Braşoveanul spune că va picheta sediul Prefecturii lună de lună până când acest lucru se va întâmpla.  Practic omul vrea ca modificarea să permită preşedinţilor sau administratorii asociaţiilor de proprietari să fie angajaţi nu doar cu contracte individuale de muncă ci şi cu convenţii civile. Acest lucru ar duce la înjumătăţirea taxelor şi impozitelor plătite de angajatori şi angajaţi deopotrivă.

“Fiind o organizaţie non profit o asociaţiei de proprietari, nu ne putem permite să plătim şi din partea angajatului şi din partea angajatorului asta înseamnă taxe duble. În schimb senatorii şi deputaţii la birourile din teritoriu pot să angajeze personal cu contracte individuale de muncă sau cu convenţii civile şi asta dorim şi noi, la articolul 35 să spună cu contract individual de muncă sau cu convenţii civile. Cu convenţii civile se reduc taxele şi impozitele la jumătate, taxe care sunt suportate de locatari, pensionari ca mine, ca toţi ceilalţi” a declarat  Costică Ilie, reprezentant Liga Habitat Braşov.

Braşoveanul este hotârât să picheteze sediul Prefecturii lună de lună până când articolul respectiv va fi schimbat. ”Legea aceasta care a fost respinsă de Senat să fie de urgenţă introdusă în Camera Deputaţilor  şi am vorbit cu toţi deputaţii de Braşov să nu o respingă” a mai spus braşoveanul.

Bărbatul mai spune că va încerca să convingă cât mai mulţi adminsitratori şi preşedinţi de asociaţii de locatari să i se alăture în acest demers.

Comentarii

Ultimă oră