Sari la conținut
un-muncitor-a-murit-pe-santier-in-avantgarden

Un bărbat de 32 de ani din localitatea Budila a căzut de la etajul 8 al unei clădiri în construcţie din Avantgarden 3 aflat în cartierul braşovean Bartolomeu.

Un echipaj de terapie intensivă SMURD şi unul al Ambulanţei au sosit la locul accidentului, anunţate de colegii bărbatului căzut.

Medicii i-au aplicat manevre de resuscitare victimei, însă acesta nu a răspuns şi s-a constatat decesul său.

Bărbatul care şi-a pierdut viaţa lucra la amenajările exterioare ale unui bloc din cartier. Potrivit rudelor acestuia, el nu a primit niciun fel de echipament, doar haine negre, iar dacă era asigurat, poate că nu murea.

Pe de altă parte, potrivit reprezentanților dezvoltatorului imobiliar, firma subcontractoare pentru care lucra acesta are la zi toate contractele de securitate și sănătate în muncă.

Poliţiştii, sosiți la scurt timp la fața locului, au demarat cercetările. Ei vor întocmi dosar penal pentru ucidere din culpă şi neluarea şi nerespectarea măsurilor de securitate în muncă. De altfel, potrivit NewsBV, administratorul firmei pentru care lucra barbatul a fost reținut pentru 24 de ore și introdus în arestul IPJ Brașov. El urmează a fi prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă.

Comentarii

Ultimă oră