Sari la conținut
un-nou-sistem-de-acces-la-gradina-zoologica

Începând de sâmbătă, Grădina Zoologică Braşov a implementat un nou sistem de taxare, astfel încât, în zilele frumoase, când numărul de vizitatori creşte simţitor, să nu se mai stea la coadă.

Mai mult, prin utilizarea noului sistem de acces se elimină şi frauda, ţinând cont că erau şi destui „blatişti”, care nu mai plăteau taxa aferentă de intrare.

Există 3 „intrări” cu taxare diferită: cofetărie, parc zoo, planetariu!

Practic, odată cu dotarea planetariului, Grădina a achiziţionat şi un sistem de taxare cu turnichete, astfel încât accesul să se poată face separat la obiectivele din incinta parcului.

„De sâmbătă, am început să emitem noile tipuri de bilete. Practic, eliberarea acestora se poate face mult mai repede, mai ales în cazul grupurilor, ca de altfel şi intrarea propriu-zisă în parcul zoologic, deoarece avem şase culoare de intrare cu turnichete, din care unul special pentru accesul cu cărucioare. De asemenea şi la intrarea în planetariu există alte turnichete de acces, iar zona de lângă casierie, unde se află şi cofetăria, va fi o zonă liberă, unde cei care nu vor neapărat să viziteze grădina, pot aştepta”, a explicat Alin Pînzaru, directorul Zoo Braşov.


 În curs de amenajare este şi cea de-a doua cale de acces, în zona ţarcurilor căprioarelor, pe unde ar urma să se facă ieşirea din parc, respectiv pe partea dinspre parcare.

Programul Zoo Braşov este de marţi până duminică între orele 9.00 şi 18.00, iar ultimele bilete se pun în vânzare la ora 17.15.

Preţul biletelor este de 20 lei pentru adulţi şi de 10 lei pentru copii, elevi, studenţi şi pensionari (persoane în vârstă - 65 ani+).

În cazul grupurilor organizate, preţul biletelor este de 17 lei pentru adulţi şi de 7 lei pentru copii.

Pentru Planetariu urmează ca tarifele să fie stabilite de către Consiliul Local.

Comentarii

Ultimă oră