Compania Apa Brașov a anunțat că de luni, 25 noiembrie 2019, vor începe lucrările la tronsonul IV de pe strada Nicolae Titulescu, respectiv cel cuprins între intersecția acestei artere cu străzile Roșiorilor și Petru Rareș.

     Pe jumătate din acest tronson vor fi montate două conducte de fontă ductilă, cu diametre de 500 și 700 mm, care vor fi conectate între ele la intersecția cu străzile Păltniș și Serii.

       „Realizarea acestei conexiuni și montarea în paralel a celor două conducte de fontă impune închiderea completă a traficului auto pe strada Nicolae Titulescu, între străzile Roșiorilor și Petru Rareș, începând de luni, 25 noiembrie 2019. Estimăm că traficul auto va fi închis până sâmbătă, 30 noiembrie 2019. Dată fiind amploarea lucrărilor este necesară menținerea neocupată a parcărilor de pe ambele părți ale străzii Nicolae Titulescu, pe tronsoanele pe care se execută lucrări, precum și pe străzile adiacente pe care traficul va fi redirecționat. Întreaga zonă va fi semnalizată corespunzător”, a anunțat conducerea companiei.

      Având în vedere aceste restricții, șoferii care vor să ajungă dinspre Patria în zona cu lucrări de pe Nicolae Titulescu, o pot face pe traseul Bulevardul 15 Noiembrie – str. Petru Rareș - str. Nicolae Titulescu sau Calea București – str. Nicolae Titulescu.

    Pentru cei care doresc să ajungă dinspre Calea București spre Patria, traseul este CaleaBucurești – str. Nicolae Titulescu – str. Petru Rareș – str. Păltiniș – str. Roșiorilor – str. Nicolae Titulescu.

      Această lucrare face parte dintr-un contract de reabilitare și extindere a rețelelor publice de distribuție apă potabilă din municipiul Brașov, finanțat prin Programul Operațional Infrastructură Mare 2014-2020. Valoarea întregului contract este de aproximativ 19,24 milioane de lei, inclusiv TVA.