Sari la conținut

Unde găsim cele mai noi anunţuri pentru case de vânzare în Râșnov și Bran

unde-gasim-cele-mai-noi-anunturi-pentru-case-de-vanzare-in-rasnov-si-bran

Agenţia imobiliară Unic Star pune la dispoziţia clienţilor o bogată bază de date care conţine oferte cu proprietăţi aflate spre vânzare în cele mai bune zone din judeţul Braşov, inclusiv pentru case de vanzare in Rasnov si Bran.

Alegerea unei case necesită timp.

Niciodată nu este indicat să te opreşti asupra unei case de vanzare Rasnov si Bran înainte de a observa câteva săptămâni ce se întâmplă pe piaţa imobiliară sau fără a fi informat foarte bine asupra preţurilor şi tendinţelor cererii şi ofertei. Este bine să vezi cât mai multe oferte, să vorbeşti cu mai mulţi proprietari şi să apelezi la o agenţie imobiliară unde, cu ajutorul unui un agent imobiliar, vei putea analiza nivelul preţurilor din acel moment. În acest fel vei şti dacă locuinţa aleasă merită sau nu investiţia şi te va ajuta să negociezi un preţ corect. În general, preţul cerut de proprietari este preţul de pornire al negocierilor şi poate fi redus cu 5-10%. Cu banii astfel economisiţi vei putea să-ţi cumperi şi mobilă nouă.

De ce să cumperi o casă şi nu un apartament?

Există o serie de avantaje pe care le ai atunci când achiziţionezi o casă: poţi să modifici dimensiunea şi designul casei sau să o amenajezi cum vrei şi când vrei; ai autonomie, eşti liber să faci ce vrei - poţi să dai muzica la maximum la douăsprezece noaptea; îţi poţi controla consumul la utilităţi cum vrei, decizi singur ce fel de formă de încălzire a camerelor vrei - cu gaze, cu lemne, cu centrală termică; ai mai multă intimitate decât dacă locuieşti într-un apartament la bloc; ai curte, o bucată de teren numai a ta; hoţii de maşini se strecoară mai greu în curtea unei case, proprietarul maşinii nu riscă să-i fie lovită maşina de vreun vecin care nu ştie să parcheze sau vreun oaspete al vecinilor, un copil este fericit când are propria groapă de nisip sau propriul leagăn; iar un grătar sau o piscină în spatele unei case pot fi adevărate comori mai ales vara.

De asemenea, o casă este o oportunitate ideală de retragere în linişte şi în mijlocul naturii, dar şi o oportunitate de a dezvolta o afacere de familie în domeniul agroturismului într-o zonă ce continuă să crească şi să se dezvolte.

Unic Star este o agentie imobiliara Brasov, care de aproape un deceniu de activitate nu uită principiile după care s-a ghidat în permanenţă. Personalul amabil şi calificat are experienţă în tranzacţiile specifice zonei, fiind în măsură să ofere consultanţă, evaluari corecte ale caselor de vânzare din Râşnov şi Bran, în acest fel, ajutând  clienţii să obţină cel mai corect preţ.

Comentarii

Ultimă oră