Cinefilii, iubitorii de teatru şi de operă vor avea un weekend plin. Nu lipsesc nici petrecerile în club cu invitaţi de seamă.
Vineri seară,  Social Pub organizează o petrecere specială pentru a sărbători 9 luni de existenţă. Sofa Club va invită tot vineri  la o seară cu muzică mixată de Markus Homm şi Aleka. Za Band revin cu un concert live de calitate în Arhive Ultralounge.  Clubul Rockstadt a lansat o provocare băutorilor de bere. Plătești 43 de lei și bei bere la draft, cât te duce… burta. Evenimentul are loc începând de vineri, de la ora 17.00 și până sâmbătă, la ora 17.00. Bineînțeles, nu lipsește muzica de calitate!
Kasho vă invită sâmbătă seară la petrecerea de weekend în compania lui Dj Johnny DaMix. Trippin Cafe vă invită la o seară marca DJ VASILE şi DJ ROLF. Preţ intrare 10 lei. Sâmbăta,  la Bamboo ai parte de o seară plină de energie. Petreci în atmosfera cluburilor din Amsterdam împreună cu unul din dj de referinţă de acolo: PHONK D"OR!Trupa Celest va concerta în clubul Rockstadt sâmbătă, pe 3 martie, alături de invitaţii lor Obsidian Conspiracy.
Cineclub de mărţişor. Cineclub Brasov şi Mediateca Bibliotecii Judetene vă invită vineri, 2 martie, la vizionarea peliculei My beautiful Dacia. Un film de Julio Soto şi Stefan Constantinescu.  Proiecţia va fi urmată de întrebări şi discutii cu publicul. Moderator este Mara Oprişiu, jurnalist si producator independent. Evenimentul  are loc de la ora 18,00, în Mansarda Casei Baiulescu (Bd. Eroilor 33, in Livada Postei, langa Scoala General nr. 6).

Spectacole de teatru. În acest weekend, la Teatrul Dramatic sunt programate următoarele spectacole:
Vineri, de la ora 19.00, e programat spectacolul ABSINT, de Marta Fertacz. Regia: Claudiu Goga. Scenografia: Lia Dogaru.  Preţul biletelor: 15 lei, 10 lei pentru elevi, studenţi.
 Sâmbătă, de la ora 19.00  se joacă piesa “Un cuplu ciudat” de Neil Simon.  Regia: Adrian Iclenzan, Decorul: Mihai Mădescu, Costumele: Luana Drăgoescu. Preţul biletelor: categoria I - 11 lei; categoria II - 9 lei, 5 lei pentru elevi, studenţi.
 Duminică, de la ora 19.00, este programată piesa “Despre iubire la om,” dramatizare de Niculae Urs după povestirea Marfă vie de A.P. Cehov Regia: Alexandru Dabija, Scenografia: Cosmin Ardeleanu, Cu: Iulia Popescu, Marius Cordoş, Demis Muraru. Preţul biletelor: 15 lei, 10 lei pentru elevi, studenţi.
Teatrul pentru Copii "Arlechino" Braşov îi invită duminică pe cei mici la spectacolul "Scufiţa Roşie", după Fraţii Grimm. Regia artistică şi scenografia: Valentin Dobrescu. Muzica: Alin Macovei. Distribuţia: Petronela Rujan, Eliza Muraru, Cecilia Negru, Marius Stroe, Alexandru Dobrescu, Adrian Iuga. Specacolele sunt programate la orele 10.30 şi 13.00, iar un bilet costă 7 lei.

"Fiica Regimentului" la Opera Braşov. Opera Braşov vă invită sâmbătă, 3 martie, de la ora 18:30, să vizionaţi opera comică „Fiica Regimentului” de G. Donizetti.
Spectacolul va fi dirijat de Traian Ichim, regia fiind semnată de Cristian Mihăilescu, iar coregrafia de Nermina Damian.
De fiecare dată, opera s-a jucat cu casa închisă, fiind desemnată de public drept opera cu cele mai frumoase costume. Din distribuţie fac parte Valentina Margaras (rol Maria), Liviu Iftene (rol -Tonio), Gabriela Hazarian, Sonia Hazarian, Cristian Fieraru, Dan Popescu, Vitali Dumitru şi Claudiu Bugnar. Biletele se vând la sediul Operei, între orele 10-17, preţul fiind de 20, respectiv 10 lei.

Spectacol de gală la Cityplex. CITYPLEX Brasov vă invită duminică, 4 martie, la proiecţia de gală a filmului "Tatăl Fantomă" în regia lui Lucian Georgescu. Proiecţia care are loc la ora 20.00 va avea loc în prezenţa regizorului şi a actriţei din rolul principal, Mihaela Sîrbu, fiind urmată de o sesiune de întrebări - răspunsuri şi de autografe.
Intrarea este liberă, în limita locurilor disponibile. Vă rugăm să confirmaţi prezenţa la numărul de telefon 0368 40 90 64.

Carnavalul copiilor la Teliu. Comuna Teliu găzduieşte sâmbătă, 3 martie, de la ora 13.00, „Carnavalul copiilor”, organizat de Primăria Teliu şi Consiliul Judeţean Braşov. Manifestările se vor desfăşura la Căminul Cultural Teliu şi vor include parada şi concursul măştilor, dar şi momente artistice, ateliere interactive şi o searã pentru tineret. La eveniment vor participa copii de la grădiniţă, elevi de la şcolile generale, dar şi tineri de la centrele de zi. Evenimentul face parte din programul,,Destinaţii de excelenţă”.