Sari la conținut
uniti-pentru-brasov-prin-radio-brasov

Pandemia de coronavirus ne-a condamnat pe cei mai mulți dintre noi să punem în practică distanțarea socială, să stăm acasă izolați și să fim solitari dar ne îndeamnă în egală măsură și la solidaritate. Situaţia pe care o traversăm trebuie să fie o ocazie pentru noi toți să devenim mai buni, mai implicați, mai prezenți în viața comunității și mai responsabili în raport cu bunul mers al societății, fiecare în măsura posibilităților și puterilor sale.

Sunt oameni care pe toată perioada de izolare au făcut tot ce au putut pentru a ajuta spitalele, prin donații, confecționarea de măști, procurarea materialelor medicale, alţii au gătit pentru cadrele medicale, iar alții au dus cumpărăturile acasă pentru cei vulnerabili.


Noi toţi putem contribui, mulți chiar de la adăpostul caselor noastre. Nu trebuie să ne lăsăm conduşi de frică, nu trebuie să cădem pradă anxietății colective, ci trebuie să ne concentrăm pe lucrurile constructive pe care le putem face. Prin creativitate, optimism, implicare, colaborare şi altruism, putem transforma situaţia actuală într-o ocazie de a fi mai uniţi şi mai buni.

RADIO BRAȘOV a început de astăzi campania de susținere a producătorilor, a locurilor de muncă și a economiei brașovene: Uniți pentru Brașov, prin RADIO BRAȘOV – Muncim și trăim împreună în Brașov!

Ce presupune mai exact această campanie? RADIO BRAȘOV pune la dispoziţie spaţiu de emisie, zilnic în intervalul orar 14:00 – 18:00 pentru promovarea producătorilor din județul Brașov și oferă informații utile celor care au nevoie de o portavoce în contextul situaţiei actuale, care luptă pentru menținerea locurilor de muncă și a economiei locale.


Producătorii din județul Brașov sau cei care cunosc asemenea producători, sunt invitați să trimită un e-mail la adresa office@rbv.ro care să includă o scurtă prezentare și datele de contact.

Campanie de susținere a producătorilor, a locurilor de muncă și a economiei brașovene: Muncim si trăim împreună în Brașov!

Comentarii

Ultimă oră