Sari la conținut

Urmărită internațional pentru complicitate la omucidere, prinsă la Ghimbav

urmarita-international-pentru-complicitate-la-omucidere-prinsa-la-ghimbav

O femeie dată în urmărire internațională, de autoritățile din Grecia, pentru complicitate la omucidere și la tâlhărie a fost prinsă la Ghimbav.

Polițiștii brașoveni au depistat-o ieri, la Ghimbav, pe femeia de 37 de ani, pe numele căreia autoritățile din Atena au emis mandat european de arestare, pentru săvârşirea infracţiunilor de complicitate la omucidere și la tâlhărie.

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Brașov, comisarul șef Liviu Naghi: „cea în cauză este bănuită că, în noaptea de 23 spre 24 septembrie 2014, împreună cu alte două persoane, ar fi pătruns într-o locuință din regiunea Egaleo, unde l-ar fi ucis pe proprietar și ar fi sustras bijuterii, telefoane mobile și o sumă de bani.”

Femeia a fost condusă la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Brașov care a dispus reținerea ei pentru 24 de ore și va fi prezentată, azi, Curții de Apel Brașov pentru confirmarea mandatului european.

Până la finalizarea procedurilor în vederea predării către autoritățile din Atena, ea va sta în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului Județean de Poliție.

Pentru depistarea femeii, poliţiştii au beneficiat de date şi informaţii suplimentare, obţinute prin intermediul Biroului SIRENE din cadrul Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională – Inspectoratul General al Poliţiei Române.

Comentarii

Ultimă oră