CNOT Braşov a bifat a treia victorie din Seria B a Diviziei A. Elevii lui Florin Paraschiv au dispus de Politehnica II Timişoara cu un categoric 33-26, după ce în repriza a doua au făcut un joc excelent.
BETA

Centrul Naţional Olimpic de Tineret Braşov a obţinut o nouă victorie în Divizia A la handbal masculin. Băieţii antrenaţi de Florin Paraschiv au întâlnit în etapa a 5-a a sezonului CSU Politehnica II Timişoara.

În prima repriză, handbaliştii braşoveni s-au instalat la conducerea jocului, însă nu s-au putut desprinde, astfel că la pauză au intrat cu un avans de trei goluri, 15-12. Partea secundă a reprezentat descătuşarea gazdelor, care au marcat pe bandă rulantă şi au speculat fiecare eroare a adversarilor. Braşovenii s-au impus la final cu 33-26.
„Victoria este foarte importantă, dar sincer cel mai mult mă bucură jocul din repriza a doua. Încep uşor, uşor să se vadă relaţiile de joc care se formează. Vedem că băieţii joacă din plăcere şi ăsta este lucrul cel mai important” - Florin Paraschiv, antrenor CNOT Braşov

În etapa viitoare, CNOT Braşov va evolua în deplasare cu HCM Sighişoara.
Într-un alt joc din etapa a 5-a, CSM Făgăraş a reuşit să învingă Academia Minaur Baia Mare cu 33-31, după ce la pauză era condusă cu 16-19. Pentru Făgăraş, urmează jocul de la Argeş Piteşti. În clasament, CSM-ul este lider, cu maxim de puncte.