Sari la conținut

Viza electronică doar la un click distanţă

viza-electronica-doar-la-un-click-distanta

Cea mai mare bucurie a multor oameni este să călătorească şi pentru a-şi satisface acest sentiment au nevoie de mai mulţi paşi pe care să-i efectueze, cum ar fi: rezervarea zborului şi locul cazării, achiziţionarea unei asigurări de călătorie, realizarea bagajului, dar cel mai important este să solicite o viză pentru ţara în care doresc să ajungă. Pentru că timpul este cel mai preţios, deja există companii care se ocupă şi accelerează procesul de obţinere a unei vize online de călătorie.


Unul din serviciile recomandate de cei mai mulţi turişti care prelucrează şi înregistrează vize în numele călătorilor este iVisa. Pe acest site găseşti în cele mai mici detalii toate datele necesare pentru a scăpa de stresul de a-ţi solicita singur o viză şi numai într-un proces de 3 paşi poţi deţine documentul dorit: completezi chestionarul acestora online, primeşti viza electronică în căsuţa de email şi o printezi.

Da, este extrem de avantajos să ştii că doar din câteva click-uri poţi avea viza de călătorie şi că acest lucru este posibil într-un timp mult mai scurt faţă de o solicitare clasică. Ajutorul oferit clienţilor este foarte important pentru iVisa, de aceea aceştia pun la dispoziţia utilizatorilor 3 variante de suport: live chat, asistenţă prin telefon şi suport pe email. Echipa iVisa este disponibilă 24 de ore/7 zile pe săptămână, pentru a soluţiona orice eventuale probleme sau nelămuriri.

Dacă sunteţi presat de timp apelaţi cu încredere la serviciul celor de la iVisa şi în funcţie de statul în care doriţi să călătoriţi, aveţi oportunitatea de a primi viza electronică de călătorie chiar şi în 15 minute de la solicitare. În general, viza vă este trimisă la doar 24 de ore de la aplicare, pe email.

Taxele acestui serviciu sunt transparente de la bun început, prin urmare vei ştii exact cât anume trebuie să achiţi pentru viza ta de călătorie. De exemplu, dacă vrei să pleci în Australia, aici vei găsi în detaliu tot ceea ce este nevoie pentru a fi 100% informat în legătură cu plecarea ta.

iVisa este serviciul mult aşteptat al oamenilor care vor să îşi eficientizeze timpul. Trăim în epoca vitezei şi trebuie să ţinem pasul cu tot ceea ce este spre avantajul nostru. iVisa satisface pe deplin toate aşteptările unui client, creând astfel o relaţie de tip win –win.

Deviza iVisa este perfect adevărată: ” ne place să călătorim, dar nu ne permitem să pierdem timpul.”

Sfat util: Scuteşte timp şi bani şi realizează şi poze de tip paşaport în timp record şi la preţuri extrem de convenabile cu ajutorul celor de la https://www.ivisa.com/photos .

Acest tip de serviciu îţi asigură următoarele avantaje:

  • - îţi poţi face câte selfie-uri doreşti până când ai ales poza cea mai reuşită, oriunde, fără să depinzi de un centru foto
  • - încarci fotografia pe site, iar aceasta va fi editată conform regulilor guvernamentale
  • - descarci poza imediat sau aştepţi ca în 5 zile lucrătoare să îţi fie livrată.


Acum ştii că poţi să călătoreşti fără probleme, iar buna dispoziţie este binevenită!

Drum bun, călătorule!

Sursa foto: pixabay.com


Comentarii

Ultimă oră