Sari la conținut
vom-patina-la-olimpia-si-anul-acesta

În această iarnă, braşovenii şi turiştii vor avea posibilitatea să patineze în aer liber. La Baza Sportivă Olimpia, angajaţii lucrează la amenajările necesare instalării patinoarului artificial. În funcţie de condiţiile meteorologice care trebuie să permită pregătirea unui strat suficient de gheaţă, patinoarul îşi va deschide porţile în zilele următoare.


Patinoarul va funcţiona în condiţii speciale. Durata unei serii de patinaj va fi redusă de la 90 minute, la 60 minute, pentru a fi creat un timp mai mare, astfel încât ieșirea și intrarea din baza sportivă a patinatorilor să nu se suprapună. Accesul în incinta de la Olimpia se va face controlat, cu posibilitatea limitării numărului de persoane, atunci când situaţia o impune. Capacitatea maximă acceptată va fi de 200 persoane/serie, astfel încât fiecare patinator să dispună de suprafața de 7 metri pătrați necesară pentru practicarea sportului în siguranță. De asemenea, nu va fi permis accesul persoanelor care nu poartă mască sau o poartă în mod necorespunzător.

La intrarea în Baza Sportivă Olimpia, fiecărei persoane i se va măsura temperatura corporală. Patinele de închiriat se vor dezinfecta după fiecare utilizare. În fiecare zi vor exista şase serii de patinaj, începând cu ora 10:00 (prima serie), următoarele fiind de la orele 12:00, 14:00, 16:00, 18:00 și 20:00.

Comentarii

Ultimă oră