Sari la conținut

Vrei să-ți păstrezi partenerul? Condimentează viața de cuplu!

vrei-sati-pastrezi-partenerul-condimenteaza-viata-de-cuplu

Plictiseala este unul dintre cei mai mari dușmani ai unei relații. Ca să menții flacăra aprinsă, trebuie să investești timp și interes în comunicare și activități comune. Nu evita să îți exprimi dorințele și încurajează-ți partenerul să facă același lucru! Dacă vrei să îți păstrezi relația la fel ca la început, nu trebuie decât să acorzi atenție câtorva aspecte esențiale în viața de cuplu.


Iată cum poți să combați plictiseala!


Te-ai întrebat vreodată cum reușesc unele cupluri să trăiască în armonie și să se bucure de viață ani și ani la rând? Chiar dacă lucrurile nu pot fi tot timpul roz, chiar dacă traversezi perioade mai solicitante sau mai dificile, esențial este să îi arăți permanent partenerului tău că este important pentru tine. Reinventarea unei relații stă de multe ori în lucrurile mici.


O relație de cuplu funcțională este aceea în care partenerii pot avea încredere unul în celălalt, se sprijină la nevoie și își împart atât necazurile, cât și bucuriile și plăcerile. Ideal este să fiți atât prieteni, cât și iubiți. Profitați de toate momentele libere pe care le puteți petrece împreună și adăugați elemente de noutate în viața de cuplu.


3 metode de reinventare a vieții de cuplu


l Schimbă contextul!


Dacă petreci prea mult timp în același loc și făcând aceleași lucruri, la un moment dat începe să se instaleze rutina. Iar de la rutină la plictiseală nu e decât un pas! Schimbă contextul și decorul! Planifică „evadări” constante la mare sau la munte, întâlniri cu prietenii, planifică ieșiri la film, concert, restaurant sau club. Schimbarea peisajului sau a contextului va aduce elemente de noutate care sunt întotdeauna binevenite!


l Schimbă-ți look-ul!


Nu neglija să fii feminină și interesantă! Reinventează-te! Din când în când, schimbă-ți coafura, stilul de machiaj, hainele, pantofii. Chiar și atunci când ești acasă, caută să fii aranjată și sexy. Bărbații sunt foarte sensibili la stimulii vizuali, și orice schimbare pe care o vor observa la tine le va atrage atenția și le va trezi interesul. În plus, partenerul tău se va simți flatat de faptul că tu cauți să te prezinți într-o formă cât mai bună pentru el.


l Fii creativă!

Provoacă-l! Indiferent că este vorba despre o sesiune de gătit împreună, un joc de cărți cu pedepse amuzante sau jocuri sexuale – păstrează vie latura ludică a relației. De exemplu, atunci când sunteți singuri, poți găti ceva simplu și rapid încălțată cu pantofi cu toc și acoperită doar cu un șorț de bucătărie sexy, iar la pasiune.ro poți găsi diverse modele de vibratoare, care pot fi exact condimentul lipsă. Combinația mâncare-sex este una deosebit de atractivă pentru reprezentanții sexului masculin! Nu e suficient să-ți imaginezi că trăiești ca în filme: îndrăznește să-ți creezi propriile amintiri memorabile, care vor contribui, cu siguranță, la sudarea relației pe termen lung.


Alege să treci peste momentele dificile, evită reproșurile și astfel, vei elimina situația în care veți ajunge să rămâneți împreună în continuare, dar, de fapt, să trăiți o singurătate în doi! Această situație este nocivă emoțional, psihic, dar dăunează și stării de sănătate fizică! Lipsa de comunicare și de apropiere poate distruge sistematic o relație, indiferent cât de bine a pornit aceasta și cât de frumoasă a fost odinioară!


Atunci când sunteți împreună, este imposibil să nu poți găsi un moment în care să te apropii de el, prin atitudine și gesturi. Arată-i constant cât de important este pentru tine și exprimă-ți la rândul tău, deschis, dorințele și fanteziile. Vei construi, astfel, o complicitate pozitivă între voi și vei combate plictiseala și stările negative fără să depui eforturi ieșite din comun!

Sursa foto: Pixabay.com

Comentarii

Ultimă oră