Sari la conținut
vremea-la-extreme-in-urmatoarea-saptamana

dministrația Națională de Meteorologie anunţă că vremea se va încălzi treptat, urmând ca până la sfârşitul săptămânii viitoare să fie înregistrate temperaturi chiar şi mai ridicate decât ar fi normal pentru această perioadă a anului, adică de 20 de grade.

Asta în condiţiile în care duminică au fost şi minus 16 grade.

Luni sunt aşteptate temperaturi de 10-11 grade în regiunile de vest, iar în restul teritoriului, chiar dacă se resimte o încălzire, temperaturile vor fi în continuare mai scăzute decât în mod normal pentru această dată. În regiunile extracarpatice, Muntenia, Oltenia, Moldova, temperaturile se vor menţine undeva între 2-6 grade.

Reprezentanții ANM au explicat că după jumătatea săptămânii viitoare temperaturile vor ajunge la normal, urmând ca în weekend-ul viitor aceastea să fie mai ridicate pentru această perioadă.

Pe parcursul săptămânii, procesul de încălzire va continua, se va intensifica şi se va resimţi mai bine după jumătatea acestei săptămâni când se va ajunge la nişte valori normale, urmând ca spre finalul săptămânii viitoare, temperaturile sa fie chiar mai ridicate.

În altă ordine de idei, duminică a fost cea mai friguroasă zi de 25 martie de când se fac măsurători meteorologice, cu ger şi temperature de -17 grade în nordul Moldovei şi în estul Transilvaniei.

Comentarii

Ultimă oră