Sari la conținut

„Winter Charity Fair”, Târg de Crăciun caritabil, la Reduta

winter-charity-fair-targ-de-craciun-caritabil-la-reduta

Târg de Crăciun al artiştilor pentru copiii de la Cuciulata şi Ghimbav

În 22 şi 23 decembrie 2018, la Centrul Cultural Reduta, braşovenii pot găsi cadouri şi îi pot sprijini pe cei aflați în nevoie, în cadrul „Winter Charity Fair”, un Târg de Crăciun caritabil, organizat de Asociaţia Beard Brothers Braşov.

Evenimentul se află la cea de a 5-a ediţie de la lansarea conceptului şi este o iniţiativă a Beard Brothers Cluj. La Braşov, este prima ediţie.

Târgul va fi deschis între orele 14.00 – 21.00 şi va reuni artişti locali şi nu numai, comercianţi de lucruri făcute manual.

„Prima ediţie a Winter Charity Fair Braşov este totodată şi primul eveniment din campania demarată de filiala braşoveană a Beard Brothers.

Campania se numeşte Bits for Education, pe scurt BifE, prin care asociaţia îşi propune să crească nivelul de atractivitate a şcolii pentru copiii din medii defavorizate. Mai concret, îi vom ajuta pe elevii Școlii Gimnaziale din Cuciulata, judeţul Braşov, să beneficieze de două videoproiectoare, o imprimantă color, manuale şi rechizite, iar pe cei susţinuţi de Fundaţia pentru Copii Abandonaţi din Ghimbav - cu bluze de corp de bumbac şi alimente. În goana după cadouri, vă invităm să vă opriţi şi pe la mesele artiştilor noştri care vă aşteaptă cu multe daruri de Crăciun, dar şi la colţul copiilor, unde vă pregătim multe surprize”, spun organizatorii.


    Tot din dorinţa de a sprijini această campanie, organizatorii vor avea o tombolă, în care sunt puse la bătaie premii diverse în schimbul unei donaţii recomandate de 10 lei.

O parte din vânzările efectuate în cadrul târgului va fi redirecţionată către elevi din medii defavorizate din împrejurimile Braşovului.

Comentarii

Ultimă oră