Sari la conținut

Zeci de surprize pregătite clienților AFI Brașov în decembrie!

zeci-de-surprize-pregatite-clientilor-afi-brasov-in-decembrie

Pandemia ne-a modificat tuturor stilul de viață anul acesta, în special prin restricțiile de socializare. Cu toate acestea, mai ales în preajma sărbătorilor, nevoia oamenilor de a fi ÎMPREUNĂ este mai mare decât oricând!

Pentru ca nimeni să nu se simtă singur sau trist de sărbători și pentru a aduce oamenii mai aproape, chiar și de la distanță, în perioada 10 – 24 decembrie 2020, AFI Brașov a pregătit zeci de surprize tuturor clienților în cadrul campaniei Crăciunul înseamnă #afiÎmpreună.

Deoarece Crăciunul înseamnă #afiîmpreună chiar și de la distanță, AFI Brașov devine Curierul surprizelor de Crăciun. Moș Crăciun va fi ajutat să livreze cadourile responsabil și gratuit celor dragi, prin Fan Curier. La etajul mall-ului se va amenaja un atelier pentru ajutoarele Moșului, o zonă special amenajată cu toate cele necesare pentru împachetarea și livrarea cadourilor către cei dragi. Vor exista și vederi printate cu mesaje frumoase, menite să le arate celor dragi că nu sunt singuri de sărbători și că cei dragi se gândesc la ei și le fac surprize, chiar și-n vremuri de pandemie.

Calendarul de Advents Kalender

Nici tradiția săsească a Calendarului de Advents Kalender, care este expresia nerăbdării și a pregătirii în așteptarea sărbătorilor, numărând la propriu, zi cu zi, până în Ajunul Crăciunului nu a fost uitată, mai ales că Brașovul se poate mândri cu rădăcinile sale săsești. Clienții AFI Brașov pot participa zilnic, în perioada 1-24 decembrie la concursurile organizate pe pagina de facebook AFI Brașov cu cadouri oferite de partenerii sau magazinele din mall.

Surprize pentru cei mici

Între 14 și 20 decembrie, între orele 17.00 și 19.00 Moșul va face o magie și va intra pe hornul unui ecran imens pentru a sta de povești live, din casa lui de la Polul Nord, cu copiii cuminți pentru a-i asigura că va ajunge și anul acesta la ei cu cadourile dorite în noaptea de ajun. Le va asculta în fiecare zi scrisorile și poeziile pregătite. Și pentru ca toată lumea să se bucure de această experiență inedită, Moș Crăciun a trimis 2 spiriduși care vor fi prezenți în zona special amenajată de la etajul 1, din food court. Aceștia îi vor ajuta pe copii, vor coordona și vor media poveștile. Va exista și o căsuță poștală trimisă special de Moș Crăciun pentru a aduna scrisorile cu dorințele de Crăciun, pe care vizitatorii o vor găsi într-un cadru de poveste, pe un lac înghețat, printre urși polari și reni, special aduși de la Polul Nord pentru a păzi sania Moșului.

Nici copiii din centrele de plasament, care din cauza pandemiei nu au posibilitatea să-și ducă scrisorile pentru Moș Crăciun la cutia poștală nu au fost uitați! Crăciunul înseamnă #afiîmpreună și pentru ei, iar anul acesta AFI Brașov va adopta peste 30 de scrisori ale copiilor din centrele de plasament din județul Brașov, primite de la ei prin hornul internetului, pentru a le îndeplini dorințele de Crăciun. În acest fel micuții care nu au familii, vor simți că cineva se gândește la ei, că fac parte din comunitate și că și dorințele lor contează.

Cadouri autentice românești

Din dorința de a susține comunitatea locală, în perioada 10-30 decembrie, între orele 12:00 și 21:00 la etajul 1, în locul expoziției lucrărilor de surealism semnate de Serj Zărnescu, AFI Brașov găzduiește o zonă dedicată Cadourilor autentice românești, realizate de artizani și meșteri populari din Brașov.

Vizitatorii vor putea admira și cumpăra obiecte de ceramică și pictură pe sticlă, globuri de Crăciun realizate cu măiestrie și pasiune pentru frumos, din sticlă sau pictate live în fața vizitatorilor, podoabe şi cadouri din pâslă, decoraţiuni, aranjamente şi păpuşi textile, accesorii din lână împletită, croitorie şi broderie tradiţională și alte decorațiuni de Crăciun handmade, fiecare dintre ele spunând o poveste.

Va fi prezentă și Mama cozonacilor, un brand local, delicioasa turtă dulce pregătită după rețete săsești și mierea din flori de pe pajiștile Transilvaniei.

AFI Mall Brașov



Magia Crăciunului într-un decor de vis!

Decorul de Crăciun din AFI Brașov are ca tematică albul, culoare a purității, a speranței, a eleganței, a renașterii. Toate elementele de decor sunt gândite pentru a transmite o stare de bine, de siguranță și speranța că totul va fi bine, că împreună vom trece și peste această perioadă și vom avea parte de magia de Crăciun, chiar și-n vremuri de pandemie. Elementul principal este un brad reinterpretat, înalt de 16 metri, realizat special pentru AFI de brașoveni pricepuți, cuvinte menite să transmită speranță și stare de bine de sărbători și desigur amintiri faine de pus în ramă. Cuvintele din care este construit bardul sunt: împreună, familie, zâmbete, prietenie, Crăciun, speranță, magie, bunătate, sinceritate, compasiune, empatie, emoție, amintiri, fericire, fain, afifain, susținere, conectare, sănătate, bucurie, veselie.

Pe terasă, clienții pot admira căsuțe din lemn ca la Viena, pline cu produse trandiționale proaspete și delicioase: falmmkuchen, cârnați germani în pâine, leberkase, pastă de jumări, vin fiert cu aromele iernii, clătite săsești, toate aromate de luminițe feerice, un brad ecologic pentru ca vizitatorii să se bucure de magia Crăciunului, chiar și-n aceste vremuri mai dificile tronate de pandemie, dar mai ales o priveliște ca la Brașov cu cel mai fain peisaj de iarnă cu Tâmpa.

Comentarii

Ultimă oră