Sari la conținut

„Ziua Energiei Brașov”, conferință cu 16 experți naționali și internaționali

ziua-energiei-brasov-editia-xia-conferinta-cu-16-experti-nationali-si-internationali

16 experți naționali și internaționali vor dezbate sectorul energetic românesc, vineri, în cadrul conferinței „Ziua Energiei Brașov”

Cea de-a XI-a ediție a conferinței „Ziua Energiei Brașov”, organizată de către compania REPOM va avea loc vineri, 17 mai 2019, la hotelul Kronwell.


  Începând cu noile reglementări EU, 16 speakeri renumiți, experți naționali și internaționali, vor dezbate modul în care acestea influențează sectorul energetic și comportamentul consumatorului în următorii ani.

În cadul conferinței se vor discuta posibilitățile de transpunere ale reglementărilor europene în mediul legislativ românesc și cum anume planul energiei românești se potrivește în cadrul european. Astfel, vor fi aduse argumente PRO și CONTRA inițiativelor, se va analiza impactul acestora asupra dezvoltării industriale și sociale a Europei cu accent pe regiunea Balcanică și a României, precum și problema complexă de combatere a schimbărilor climatice și a încălzirii globale.

Temele care vor fi dezbătute sunt tranziția cărbunelui în țările europene, cu scopul reducerii masive a emisiilor de CO2 și noul pachet, „Energie regenerabilă pentru toți europenii”, ce poate fi începutul unor investiții esențiale în sectorul energetic românesc.

La această conferință vor participa lideri și experți din Parlamentul României, Guvernului, reprezentanți de la Organizații patronale din sectorul regenerabilelor, producători de energie de diferite tipuri, furnizori și distribuitori de energie, precum și un expert internațional care împărtășește experiența sa din Germania.

Organizatorii vor asigura traducerea simultană (engleză/română), precum și participarea gratuita la conferință.

Invitații sunt așteptați pe 17 mai 2019, începând cu ora 8.30 pentru înscriere, evenimentul începând de la ora 9.00.

Comentarii

Ultimă oră