Atunci când investiți în anumite echipamente și utilaje pentru gospodărie vă așteptați ca acestea să fie durabile. Au toate șansele, însă nimic nu vine fără efort. Așadar, înainte de a începe sezonul de îngheț, după ce știți că nu mai sunt de folos pe teren anumite utilaje, preferați să le depozitați, însă în mod corect, ferit de tot ce înseamnă intemperii.
Când vine vorba de o motosapa chiar și dacă aceasta încă dispune de garanție, nu vă bazați pe acest fapt, căci nu vă ajută în orice situație s-ar strica ceva la acest utilaj. Iată câteva repere despre ce presupune o bună întreținere a motosapei.
Cum întreținem o motosapă iarna
Când pământul este foarte înghețat, motosapa nu poate să fie funcțională la capacitatea sa maximă. De altfel nici nu va fi foarte mult folosită, ci lăsată într-un colț de garaj. Depozitarea însă nu trebuie să fie la întâmplare. Un aspect crucial este legat de rezervorul acesteia, ce trebuie să fie gol când încheiați să spunem așa sezonul de utilizat motosapa.
Motosapa trebuie ferită de umezeală și de ventilație. Îi veți goli rezervorul și carburantul. Va fi necesar să mai rămână ulei în baia motorului. De asemenea, la nevoie întrețineți piesele prin ungere cu vaselină. Depozitați motosapa în poziție orizontală, iar motorul trebuie să fie acoperit. Evitați zonele cu praf, rumeguș, fân sau paie.
Când este timpul să cumpărăm o nouă motosapă
Echipamentul acesta se presupune a fi o investiție bună, pe termen lung. Asta nu vă scutește de eventuale surprize neplăcute. Așadar, dacă nu mai dă randament, dacă scoate zgomote puternice, este ca un catâr care mai degrabă îl împingeți și îl puneți la treabă cu forța, în loc să fie acel echipament care vă ajută să lucrați pământul repede și ușor, e timpul pentru o schimbare.
La bricolajmarket.ro veți găși motosape în diferite variante. Depinde unde și cât o veți folosi, astfel încât să alegeți deci ceva potrivit vouă. Regăsim aici motosape de la Dac sau Green Field, unele dintre cele mai căutate branduri. Dacă nu sunteți convinși de preț sau de alte detalii tehnice sau nu știți dacă ce alegeți este și ceea ce se pretează vouă, preferați să fiți consultați de echipa de specialiști. Cei de la Bricolaj Market sunt disponibili să vă ajute și să vă indice tehnic variante potrivite.
Aici prețurile sunt între 1000 și 2000 de lei. Puteți cumpăra cu cardul, plătiți în rate și în plus, adunați puncte ce pe viitor se pot transforma în beneficii de client.
Motosapa este utilă și versatilă, dacă ne gândim că la aceasta se pot aduna mai multe accesorii și astfel lucrați pământul în diversele etape ale culturilor pe care le pregătiți. În funcție și de suprafața pe care o lucrați și de ce este necesar să faceți pentru aceasta, în mod special începând cu perioada de primăvară și până în toamnă târziu veți avea nevoie de o motocoasă.
Cu accesoriile sale interschimbabile veți putea executa numeroase operațiuni specifice pentru teren. Însămânțați, întrețineți culturile. Iar dacă munca agricolă devine mai complexă și aveți nevoie și de plug de iarnă, de unealtă cu care să tocați frunze și să săpați cartofii spre exemplu, veți trece de la motosapă la motocultor, mai performant. Și acest tip de echipament este disponibil la Bricolaj Market. Iar dacă vă este necesar să atașați acestuia și o remorcă, aceasta poate fi achiziționată din același loc.
Munca agricolă nu a fost niciodată puțină și ușor de făcut, însă dacă avem de partea noastră echipamentele potrivite, poate că acestea vor face o diferență.
Contact:
0738851885 / 0722515566 / 0721339889