Sari la conținut

Restaurantele au secretele lor bine ascunse şi nu sunt neapărat în favoarea clienţilor. Câţiva chelneri au dezvăluit pentru cancan.ro o parte din lucrurile neştiute până acum. De exemplu, în mâncarea copiilor se pune zahăr. Chiar şi în pizza. Asta ca să dea dependenţă, iar copiii să ceară părinţilor să mai mănânce în oraş. Vegetarienii pot fi cu uşurinţă minţiţi. Multe sosuri sunt amestecate cu supă de găină, pentru a le face mai gustoase, spune un ospătar. Ofertele zilei nu sunt chiar oferte. În multe cazuri este vorba de mâncare aproape de termenul de expirare. Alt lucru neştiut este că, în realitate, ospătarii nu recomandă limonada. Asta pentru că lămâile nu sunt spălate înainte să fie puse în pahar. Iar lista poate continua. De servicii de calitate au parte numai clienţii fideli, mai spun ospătarii. (A.M.)

Comentarii

Ultimă oră